Ο ΧΑΔΑ της Άνδρου στο ECONEWS της τηλεόρασης του Σκάϊ.

No replies
diatomi
Joined: 04/09/2009
User offline. Last seen 17 εβδομάδες 2 ημέρες ago.

 

ΘΕΜΑ: Ο ΧΑΔΑ της Άνδρου στο ECONEWS της τηλεόρασης του Σκάϊ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ (....μαγικές... ή διαβολικές συμπτώσεις... που αναφέρει ο Δήμαρχος Υδρούσας στο ρεπορτάζ).

Σχολιάζουμε:

Ίσως οι κάτοικοι της Χώρας και άλλων περιοχών, είναι φυσικό να ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΑΝΤΑ... αφού είναι μακριά και εξαρτάται από το φύσημα του ανέμου. Εμείς βλέπουμε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ μας ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ.

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ στη ΠΑΡΑΝΟΜΗ χωματερή είναι ΣΥΧΝΟ φαινόμενο ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ από τους υπεύθυνους ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ όπως ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ τώρα από τις αρμόδιες ΤΡΙΜΕΛΕΙΣ επιτροπές ελέγχου των ανεξέλεγκτων χωματερών, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για αυτό.

΄Ηρθε και η εκπομπή της ΝΕΤ Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα του κ. Στέλιου Κούλογλου στο νησί (ΧΩΡΙΣ να υπάρχει φωτιά .... κατά διαβολική σύμπτωση...) παρά τις ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ στον παράνομο σκουπιδότοπο. Βέβαια η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αυτή εκπομπή (...κατά διαβολική σύμπτωση....) ΚΟΠΗΚΕ από τον αναμεταδότη της Άνδρου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΙ πήγε στην χωματερή την Παρασκευή 15/5/09 περί ώρα 10:15 το πρωί, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ των ραντεβού.

Εκείνη την ημέρα ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟ και ΦΟΡΤΗΓΑ που έριχναν χώμα, και προσπαθούσαν να καλύψουν τα σκουπίδια σπρόχνωντάς τα μαζί με το χώμα στη ρεμματιά αντί να τα θάβουν όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Λειτουργούσε και η ΟΜΜΟΡΗ επιχείρηση του κ. Πέτσα.

Ανεβοκατέβαιναν (....κατά διαβολική σύμπτωση....) απορριμματοφόρα. ΤΟΣΑ μάτια (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; Γιατί;;;

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ υπάρχει περίφραξη και φύλαξη όπως ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ υπήρχε μόνιμα βυτιοφόρο με νερό όπως ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ θάβονται σε λάκκους βάθους 2 μέτρων τα σκουπίδια και να καλύπτονται με χώμα όπως ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ στη ΡΕΜΑΤΙΑ τα σκουπίδια μαζί με χώμα, όπως ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ γίνεται αποψίλωση της γύρω περιοχής όπως ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ υπήρχαν πινακίδες που να ενημερώνουν για τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ στην ανεξέλεγκτη χωματερή όπως ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

Επίσης (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΔΕΝ υπάρχει ΦΥΛΑΞΗ όπως ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ οι Νόμοι και οι αρμόδιες επιτροπές.

ΜΗΠΩΣ (....κατά διαβολική σύμπτωση....) ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ γνωρίζουν την αλήθεια... και δεν την λένε γιατί υπάρχουν τουλάχιστον ευθύνες ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ τόσο για τις ΦΩΤΙΕΣ στον σκουπιδότοπο όσο και για για την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΧΥΤΑ/Υ και την ΜΗ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ;;;

Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ για την απαράδεκτη κατάσταση στο θέμα της διαχείρησης των απορριμμάτων του νησιού ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ από τήν ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-(ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά των τριών Δημάρχων Άνδρου) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε σχετικό ΕΡΩΤΗΜΑ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιτροφού, προς τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου (που επισυνάπτεται κατωτέρω μαζί με το ερώτημα του Συλλόγου στο παρόν).

Θέση για ΧΥΤΥ μπορεί να βρεθεί ΑΜΕΣΑ στο Νότιο τμήμα του νησιού που είναι ακατοίκητο, άνυδρο (βλέπε επίσημους υδρολογικούς Χάρτες της Νομαρχίας), και μακριά από οικισμούς και αρχαιολογικούς χώρους. Η μή κεντροβαρική.... θέση ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ την κατασκευή και λειτουργία του. Αντιθέτως θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας.

 Ερώτημα συλλόγουΕρώτημα συλλόγου              Απάντηση Περιφερειάρχη (σελ1/2)Απάντηση Περιφερειάρχη (σελ1/2)          Απάντηση Περιφερειάρχη (σελ2/2)Απάντηση Περιφερειάρχη (σελ2/2)